Νέα οικοδομή διαμερισμάτων στο Κάτω
Νεοχωρόπουλο Δήμου Ιωαννιτών

Facebook Twitter Youtube Skype

Περισσότερα

Στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Δήμου Ιωαννιτών σε ιδιόκτητο οικόπεδο 300,00τ.μ. ξεκινά η κατασκευή κτιρίου δυο οροφοδιαμερισμάτων προς πώληση με υπόγειο, πυλωτή και στέγη.

Η τοποθέτηση του κτιρίου είναι ιδανική αφού πληρούνται όλες οι προδιαγραφές άνετης και λειτουργικής διαβίωσης, επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη ηλιοφάνεια των κατοικιών Πρόκειται για ένα κτίριο δυο οροφοδιαμερισμάτων.

Περιγραφή Οικοπέδου

Το οικόπεδο βρίσκεται στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Δήμου Ιωαννιτών στο Ο.Τ. 53, και συγκεκριμένα επί της οδού Ευαγόρα Παληκαρίδη συνολικού εμβαδού 300,00τ.μ. και με πρόσωπο στο δρόμο 9,50μ.

Περιγραφή Κτιρίου

Το κτίριο οροφοδιαμερισμάτων είναι πέντε επιπέδων, ήτοι: υπόγειο, πυλωτή, Α’ όροφος, Β’ όροφος και στέγη και περιλαμβάνει δυο οροφοδιαμερίσματα.

Υπόγειο:

Περιλαμβάνει τους χώρους λεβητοστασίων και δεξαμενών καυσίμων για κάθε διαμέρισμα, βοηθητικούς χώρους (αποθήκες) και τον κοινόχρηστο χώρο του υπογείου.

Πυλωτή:

Η πυλωτή εμβαδού 104,34τ.μ. αποτελείται από τον ελεύθερο χώρο πυλωτής ο οποίος είναι ειδικά διαμορφωμένος για αποκλειστική χρήση κάθε οροφοδιαμερίσματος με συμβολαιογραφική πράξη (και μη προσβάσιμη από τρίτους!!!!) και από τον κοινόχρηστο χώρο πυλωτής.

Α Όροφος:

Αποτελείται από τον κοινόχρηστο χώρο εμβαδού 8,11τ.μ. και το οροφοδιαμέρισμα εμβαδού 82,95τ.μ.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει το χώρο του σαλονιού – καθιστικού με τζάκι, το χώρο της τραπεζαρίας, ένα λουτρό, ένα w.c., κουζίνα ενιαία ή όχι επιλογής του ιδιοκτήτη αποθήκη εντός του διαμερίσματος και δυο υπνοδωμάτια μεγάλων διαστάσεων. Όλοι οι χώροι έχουν φυσικό φωτισμό και αερισμό πλην του βοηθητικού χώρου w.c. (τοποθετείται ειδικός εξαερισμός) και της αποθήκης.

Το διαμέρισμα έχει τρείς μεγάλων διαστάσεων εξώστες με πρόσβαση από το σαλόνι, την κουζίνα και τα υπνοδωμάτια που σε συνδυασμό με τη δημιουργία ημιυπαίθριων χώρων προσφέρουν έναν άνετο εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι) μεγάλων διαστάσεων.

Β’ Όροφος:

Αποτελείται από τον κοινόχρηστο χώρο εμβαδού 8,11τ.μ. και το οροφοδιαμέρισμα εμβαδού 88,00τ.μ.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει το χώρο του σαλονιού – καθιστικού με τζάκι, το χώρο της τραπεζαρίας, ένα λουτρό, ένα w.c., κουζίνα ενιαία ή όχι επιλογής του ιδιοκτήτη αποθήκη εντός του διαμερίσματος και δυο υπνοδωμάτια μεγάλων διαστάσεων με βεστιάριο. Όλοι οι χώροι έχουν φυσικό φωτισμό και αερισμό πλην του βοηθητικού χώρου w.c. (τοποθετείται ειδικός εξαερισμός) και της αποθήκης.

Το διαμέρισμα έχει τρείς μεγάλων διαστάσεων εξώστες με πρόσβαση από το σαλόνι, την κουζίνα και τα υπνοδωμάτια που σε συνδυασμό με τη δημιουργία ημιυπαίθριων χώρων προσφέρουν έναν άνετο εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι) μεγάλων διαστάσεων.

• Ατομικός λέβητας και δεξαμενή καυσίμων για το κάθε διαμέρισμα
• Θέση στάθμευσης αυτοκινήτου με συμβολαιογραφική πράξη
• Αποκλειστική χρήση αύλειου χώρου (κήπος) 100τ.μ. με συμβολαιογραφική πράξη
• Σύνδεση κατοικίας με το αποχετευτικό δίκτυο ΔΕΥΑΙ
• Δίκτυα τηλεφώνου και τηλεόρασης σε κάθε υπνοδωμάτιο
• Δωρεάν ενεργειακή ταυτότητα κτιρίου (Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης)
• Αποκλειστική χρήση πυλωτής με συμβολαιογραφική πράξη
• Εγγύηση κατοικιών